Een ogenblik geduld a.u.b.
1 - 15 van 15 resultaten

1 - 15 van 15 resultaten

Dit zeggen onze klanten

Santino sweaters

De Santino sweaters zijn perfect voor de koudere wintermaanden. Wanneer het te koud is om een T-shirt te dragen, kunt u kiezen voor een sweater. Santino is een bekend merk dat werkkleding, vooral bovenkleding, produceert waarin de eindgebruiker zich goed voelt. Het motto van Santino is ‘Casual workwear with character’. Sweaters houden u goed warm, waardoor u het niet koud hoeft te krijgen. De sweaters zien er sportief uit en zitten erg comfortabel. Wanneer u ervoor kiest om de sweaters te laten bedrukken, lopen uw medewerkers er professioneel en warm bij. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan sweaters. We hebben verschillende modellen sweaters met of zonder capuchon en ook sweaters met een rits of zonder. Tot slot vindt u bij ons ook high visibility sweaters.

Meer lezen >

Santino sweaters online bestellen

De Santino sweaters kunnen makkelijk en snel online besteld worden. Het is mogelijk om de sweaters zowel bedrukt als onbedrukt al te bestellen vanaf één stuk. De sweaters kunnen besteld worden in de maten XS tot en met 5XL. De sweaters zijn in veel kleuren beschikbaar en daardoor zal er altijd wel een geschikte sweater te vinden zijn in ons assortiment die past bij uw huisstijl! Als u de sweaters voor 14:00 uur heeft besteld, worden ze dezelfde werkdag nog verzonden. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!

Meer lezen >

Santino sweaters online bestellen

U kunt ervoor kiezen om de Santino sweaters te laten bedrukken. Voor de bedrukking kunt u kiezen uit uw logo, bedrijfsnaam of zelf gekozen tekst. Naast bedrukken is het ook mogelijk om de sweaters te laten voorzien van een borduring. Uw logo kan geplaatst worden op de borst en/of rug. Bedrukte sweaters met bedrijfslogo zijn perfect om in te zetten als officiële bedrijfskleding. Uw personeel is op deze manier herkenbaar en zal zich verenigd voelen met elkaar. Ook zijn de bedrukte sweaters geschikt als promotiemateriaal voor wanneer u bijvoorbeeld tijdens een evenement of bijeenkomst uw naam duidelijk wil maken aan een breed publiek. Benieuwd naar hoe uw logo of tekst eruit zal komen te zien op de sweaters? Vraag dan vrijblijvend een digitale proef aan en laat u verrassen door onze studio.

Meer lezen >